Perfect Birthday Party

 

SERBIAN VERSION

Ćao svima, a za danas jedna jakoo vesela tema na mom blogu. Možda nema veze sa modom, ali ima veze sa dekoracijom i onda na kraju to dođe na isto. Nećemo pričati o odeći ovaj put već o par ideja kako da organizujete sjajnu rođendansku žurku. Listajući Facebook naletela sam na ove preslatke sličice i momentalno mi je palo na pamet kako bi sjajna žurka mogla da se napravi sa ovim divnim stvarčicama.

Prvenstveno, PIĆE! Ne mogu da verujem da se na tržištu pojavilo Hello Kitty Vino! Ja sam veliki obožavalac Hello Kitty, vina i ne baš, ali brenda koji osvaja svet svakim danom sve više, jesam. Prvenstveno bih nabavila ovu fantastičnu bocu vina, posebno ako bih pravila žurku samo za devojke. Takođe bih napravila i koktel, koji bi verovatno bio pink boje ili kao na slici sa par čašica sa nekim roze napitkom. Izgleda ženstveno, slatko i jako ukusno. Milkshake!? Da, hvala! Obavezno bih smućkala neku toplu čokoladu ili milkshake kako bi se svi zasladili dok ne stigne torta. Naravno i sendviči su tu! Kako bi povratili snagu od silnog igranja i pričanja moramo pojesti i nešto slatko! A to su mini snedviči i to punooo njih kako bi svi bili siti!

TORTA! Njam, njam, jedan od omiljenih simbola rođendanskih žurki je naravno i torta! A ja sam ludaaa za preslatkim torticama i ja sam za svoj rođendan imala jednu veselu šarenu tortu i plus jako ukusnu. Pa ako i vama zatreba jedna kreativna i uz to ukusna torta možete je pronaći u Mandarina poslastičarnici u Beogradu! Ja planiram da za sledeći rođendan nabavim ovakvu jednu falfičastu Unicorn tortu kao na slici iznad.


KOKTELI! Bezalkoholni ili za starije i oni sa alkoholom sjajna su ideja za rođendanske žurke. Ukusni su i osvežavajući, a u isto vreme i prelepa dekoracija na vašoj žurkici. Ja bih se odlučila za koktele sa ananasom, kao ovi na poslednjoj slici. Takođe i lubenica sa punčom sjajna je stvar! VOĆE uvek pobeđuje!

I OUTFIT za kraj! Neću vam dužiti o tome! Pogledajte slike! Love xoxo

ENGLISH VERSION 

Hi everyone, today for you one very happy topic on my blog.It has nothing to do with fashion, but has to do with decoration. We will not talk about clothes this time but a couple of ideas on how to organize a great birthday party. Browsing through Facebook I  ran into these cute pictures and immediately came to my mind to do a post about birthday party.

Primarily, DRINK! I can not believe that Hello Kitty Wine excists! I'm a big fan of Hello Kitty, but not wine, but a brand that is taking the world every day more and more, I am. Primarily I would buy this fantastic bottle of wine, especially if you would make the party just for girls. I'd also made a cocktails, which would probably be pink or as shown on picture below. It looks feminine, sweet and delicious. Milkshake !? Yes, thank you! I would make some hot chocolate or milkshake. Of course the sandwiches are here! To restore the power we have to eat something ! And that's why we have small sandwiches! Nom Nom!

CAKE! Yum, yum, one of the cherished symbols of birthday parties is of course the cake! And I love adorable small cakes.  Well, if you need a creative and  delicious cake you can find it in Mandarina pastry shop in Belgrade! I plan for my next birthday to get one sweet Unicorn cake as shown above.

COCKTAILS! Alcohol-free, or for the elderly with alcochol. They're tasty and refreshing, but at the same time it's a beautiful decoration for your party. I'd like one pineapple cocktail please!  Like that one shown in the last picture. Also watermelon with a punch in it!  A great thing! FRUIT always wins! 

And OUTIFT in the end! Just look at the pictures! Love xoxo






 

 

 

You Might Also Like

3 comments

  1. Divan slatkast post :-) xx

    CHECK MY LATEST POST :
    http://katycolorfulfreak.blogspot.com/2016/10/pastel-pink-must-have.html

    ReplyDelete
  2. Unicorn torta je predivna! Moraću da je napravim za svoj sledeći rođendan! :)

    The Fashion Spell | Instagram

    ReplyDelete